Opleiding

Creatief met foto's 2

€ 102,00

 

Waar kan je deze cursus volgen?

Opleidingsdetails

In de cursus Lightroom 1 leerde je al vele verbeteringen aanbrengen aan je foto, maar niet alle verbeteringen kunnen we met Lightroom realiseren. In de module ‘Creatief met foto’s 1’ kwam de basis van Photoshop.

Vanaf ‘Creatief met foto’s 2’ gaan we nog dieper in op de vele mogelijkheden van Photoshop gecombineerd met het maken van speciale fotoprojecten. Denken we hier bijvoorbeeld aan populaire foto’s rond het thema ‘levitation’.

Het grootste deel van de lessen zal je werken met Photoshop en Lightroom, maar een klein gedeelte zullen we samen op pad gaan om foto’s te maken en deze nadien te gebruiken in onze creatieve opdrachten. 

  • Maken van creatieve fotoprojecten en alle nodige bewerkingen die hierbij nodig zijn.

Voor deze cursus wordt verwacht dat je een basiskennis hebt van het werken met een computer en internet en een basiskennis betreffende fotobewerking.  Aan deze vereiste is voldaan indien men deelcertificaat van de module 'Aan de slag met ICT' en 'E-communicatie, internet en online diensten' en ‘Start to create’ kan voorleggen. Of na het afleggen van een kleine toelatingsproef.

Tevens kan men aantonen dat men voldoende kennis heeft van Lightroom. 

Het is belangrijk dat je voldoende ervaring hebt met fotografie en wij adviseren dus dat je ook geslaagd bent voor de cursus Digitale Fotografie 3.
In het bezit zijn van een digitale spiegelreflex.

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je het deelcertificaat ‘Creatief met afbeeldingen – eenvoudige bewerkingen' dat deel uitmaakt van de opleiding 'ICT in een creatieve context' SVWO.

Opleidingscheques mogelijk? Meer info op vlaanderen.be
Betaald Educatief Verlof (BEV) mogelijk? Ja  (Meer info)
Vlaams Opleidingsverlof (VOV) mogelijk? (Meer info)
Modules:
Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen (60 LT - Opleidingsvariant: ICT in een Creatieve Context (10314) - VOV: Ja)

Vestigingen

CVO HIK-Geel

  • Cursuscode: CREFO2-B3
  • van 03/02/2021 tot 23/06/2021
  • Eerste bijeenkomst: wo. 03/02/2021 om 18:40
    Locatie: Eigen lokaal
  • 1 x wekelijks (60u) - wo 18:40 - 21:55
  • Avondcursus

€ 102,00 

Inschrijven