Opleiding

Iedereen is creatief met beeld

€ 102,00

 

Waar kan je deze cursus volgen?

Opleidingsdetails

In deze cursus leer je ideeën te ontwikkelen en die te presenteren met behulp van video, fotografie, muziek en illustraties. 

Het biedt bijvoorbeeld leerkrachten volop mogelijk­heden om dit op een leuke, relevante manier in de les te integreren, en bijvoorbeeld aan ouders om hun kinderen te helpen met presentaties of multimedia opdrachten op school.
Maar natuurlijk ook voor jezelf want creatief zijn kan je leren, en in deze cursus begeleiden we je en zorgen we er voor dat je al doende betere creaties leert maken. 
 
Vereisten: In deze cursus combineer je allerlei Apple apparaten zoals iPhone iPad en je Mac computer met door Apple ontwikkelde Apps. Dus heb je een iPad of een iPhone of een Mac dan kan je mee doen! Er is een Mac lokaal ter beschikking. 

Voor deze cursus wordt verwacht dat je al een basiskennis hebt mbt het werken met video, fotografie, muziek en illustraties. Aan deze vereiste is voldaan indien men deelcertificaat van de module 'Creatief met beeld en geluid: eenvoudige producties' kan voorleggen of deze kennis kan aantonen (bv  dmv het afleggen van een toelatingsproef).

 Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je het deelcertificaat ‘Creatief met beeld en geluid: complexe producties' dat deel uitmaakt van de opleiding 'ICT in een creatieve context' SVWO.

Opleidingscheques mogelijk? Meer info op vlaanderen.be
Betaald Educatief Verlof (BEV) mogelijk? Ja  (Meer info)
Vlaams Opleidingsverlof (VOV) mogelijk? (Meer info)
Modules:
Creatief met beeld en geluid: complexe producties (60 LT - Opleidingsvariant: ICT in een Creatieve Context (10314) - VOV: Ja)

Vestigingen

CVO HIK-Tessenderlo

  • Cursuscode: CREBEE1-B4
  • van 04/02/2021 tot 24/06/2021
  • Eerste bijeenkomst: do. 04/02/2021 om 18:40
    Locatie: Refter C-Blok - THHI - H. Hartln 16 - Tessenderlo
  • 1 x wekelijks (60u) - do 18:40 - 21:55
  • Avondcursus

€ 102,00 

Inschrijven