Opleiding

Photo Art II

€ 102,00

 

Waar kan je deze cursus volgen?

Opleidingsdetails

Van foto tot kunstwerk … Fine Art Photography draait eerst en vooral om de visie van de fotograaf. Het gaat er niet zozeer om maar te fotograferen wat de camera ziet, maar het gaat om het creëren wat de fotograaf ziet.

In de lessen Photo art II gaan we naast de camera ook diverse softwareprogramma's gebruiken (zoals bv Photoshop, Lightroom en eventueel nog andere plugins) om zo een kunstwerk te creëren. Tijdens de lessen gaan we op zoek naar jouw visie als fotograaf én als creator, zo vertalen je creaties of je kunstwerken die verder gaan dan de foto op zich.

Zie de diverse vermeldingen bij de 'omschrijving'.

Geslaagd zijn voor de cursus Photoshop 3 of Creatief met foto 3 en beschikken over het deelcertificaat van de module 'Creatief met beeld en geluid: eenvoudige producties' of deze kennis kunnen aantonen (bv  dmv het afleggen van een toelatingsproef).

In het bezit zijn van een digitale spiegelreflex of hybride camera met de mogelijkheid om RAW-opnames te maken, lenzen, statief, …

Bereid zijn om buiten de normale lesuren ook voldoende tijd  te nemen om de opdrachten voor dagelijks werk af te maken. Enkele praktijkuitstappen vinden mogelijk plaats in het weekend.

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je het deelcertificaat ‘Complexe creatieve tekeningen' dat deel uitmaakt van de opleiding 'ICT in een creatieve context' SVWO.

Opleidingscheques mogelijk? Meer info op vlaanderen.be
Betaald Educatief Verlof (BEV) mogelijk? Ja  (Meer info)
Vlaams Opleidingsverlof (VOV) mogelijk? (Meer info)
Modules:
Complexe creatieve tekeningen (60 LT - Opleidingsvariant: ICT in een Creatieve Context (10314) - VOV: Ja)

Vestigingen

CVO HIK-Geel

  • Cursuscode: PHOART2-B4
  • van 04/03/2021 tot 24/06/2021
  • Eerste bijeenkomst: do. 04/03/2021 om 18:40
    Locatie: Agora Campus HIK - Kleinhoefstraat 4 - Geel
  • 1 x wekelijks (60u) - do 18:40 - 21:50
  • Avond- en weekendcursus

€ 102,00 

Secretariaat